Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد، دزد جوان با استفاده از خودروی یدک کشِ غیرمجاز اقدام به سرقت خودرو در سطح شهر تهران کرده است .

به گزارش خردا به نقل از رکنا، رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ در توضیح نحوه ی دستگیری متهم پرونده گفت : "ساعت 23:00 سه شنبه 11 اردیبهشت ماه امسال یکی از شهروندان منطقه ی حکیمیه تهران با مراجعه به گشت کلانتری 146حکیمیه به مأمورین خبر داد که خودرو نیسان جرثقیل به شماره انتظامی ایران 10 /*** ن 37 در حال بکسل کردن یک پراید به شماره انتظامی ایران44/*** ل 55 است اما این خودرو ( پراید ) فاقد هرگونه صندلی و چهار درب خودرو است ! و به همین علت احتمال سرقتی بودن آن متصور می باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مأمورین کلانتری 146 حکیمیه با اعزام به این محل جهت بررسی موضوع ، مشاهده کردند که راننده ی خودرو نیسان یدک کش اقدام به رها کردن خودرو پراید نموده و خودش نیز قصد ترک محل را دارد ؛ راننده نیسان جهت بررسی موضوع متوقف و در ادامه ، با بررسی ارکان هویتی پراید مشخص شد که این خودرو دارای سابقه سرقت بوده و روز 30 فروردین ماهم امسال در منطقه تهرانپارس سرقت شده است .
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "سرقت خودرو" و ارجاع پرونده به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران، تحقیقات در خصوص این پرونده در دستور کار کارآگاهان تیم مبارزه با سرقت خودرو این پایگاه قرار گرفت .
سرهنگ فخرالدین افراسیابی ، در خصوص رسیدگی به این پرونده عنوان داشت : متهم پرونده که خودش را ابتدا به نام محمد احمدی به مأمورین معرفی کرده بود ، پس از انتقال به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ به عنوان یکی از مجرمین سابقه دار و با هویت واقعی "محسن . ح" ( 32 ساله ) مورد شناسایی قرار گرفت و مشخص شد که در حال حاضر به اتهام سرقت خودرو و فروش خودرو به شیوه سند نمره تحت تعقیب پلیس آگاهی قرار دارد .
با شناسایی "محسن" به عنوان یکی از مجرمین حرفه ای در زمینه سرقت خودرو و سند نمره کار ، تحقیقات از وی آغاز اما او اساسا منکر هرگونه انجام سرقت و حتی سرقت پراید کشف شده در زمان دستگیری شد !! لذا به منظور شناسایی دیگر سرقت ها ، کارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی یک دستگاه خودرو پژو 206 سفیدرنگی شدند که متهم پس از سرقت آن در مهرماه سال گذشته و سند نمره کردن ، خودرو را در اختیار خواهرش گذاشته بود . در ادامه ، با کشف قطعات مسروقه ی متعلق به یک دستگاه خودرو تیبای دارای سابقه سرقت در داخل مخفیگاه متهم ، کارآگاهان موفق به شناسایی دومین شیوه و شگرد انجام سرقت خودرو توسط متهم شدند .
مالک خودرو تیبا در زمان تشکیل پرونده سرقت عنوان کرده بود که فردی در پوشش خریدار اقدام به سرقت خودرو وی کرده است ؛ لذا مالک خودرو تیبا به پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ دعوت شد و پس از مواجه حضوری با متهم ( محسن . ح ) صراحتا وی را مورد شناسایی قرار داد ؛ وی در توضیح نحوه سرقت خودرو به کارآگاهان گفت : "خودرو شخصی ام را جهت فروش در سایت دیوار و شیپور آگهی کرده بودم تا اینکه شخصی با من تماس گرفت و ضمن معرفی خودش به عنوان خریدار و نهایتا توافق بر سر قیمت خرید خودرو ، جهت بازدید خودرو با من قرار ملاقات گذاشت . روز سرقت ، متهم برای انجام تست فنی خودرو پشت فرمان ماشین نشست ؛ هنوز چند دقیقه ای از حرکت ما نگذشته بود که ناگهان ماشین شروع به ریپ زدن کرد و خاموش شد ؛ همین شخص ( متهم ) مدعی شد که ماشین دارای نقص فنی است و به این ترفند مرا از ماشین پیاده کرد تا نگاهی به موتور ماشین بیندازم اما به محض پیاده شدن از ماشین بود که وی مجددا ماشین را روشن کرد و به سرعت از محل متواری شد . پس از گذشت چند روز زمان سرقت به من اطلاع دادند که خودرو بنده به صورت رها شده در جاده دماوند کشف شده اما تعدادی قابل توجهی از قطعات آنرا سرقت کرده بودند " .
سرهنگ کارآگاه فخرالدین افراسیابی در توضیح شیوه و شگرد سرقت خودرو توسط متهم افزود : "متهم علاوه بر انجام سرقت خودرو در پوشش خریدار خودرو و شناسایی مالباختگان از طریق سایت های ویژه خرید و فروش کالا (دیوار و شیپور) با خرید یک دستگاه خودر نیسان و تجهیز آن به جرثقیل ، بدون داشتن هرگونه مجوز قانونی در خصوص فعالیت در این زمان و در واقع در پوشش فوق اقدام به سرقت خودروهای پارک شده در سطح شهر تهران بویژه در مناطق شرق تهران کرده است " .
رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان این خبر گفت : "با توجه به حرفه ای بودن متهم در سرقت خودرو به شیوه و شگرد های مختلف و بویژه با توجه به فعالیت متهم در زمینه سند نمره کردن خودروهای مسروقه ، هماهنگی لازم با بازپرس محترم شعبه سوم دادسرای ناحیه 4 تهران انجام و متهم جهت ادامه تحقیقات تخصصی در این زمینه در اختیار اداره دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است ". برچسب ها: سرقت ، حوادث ، پلیس

منبع: خرداد

کلیدواژه: سرقت حوادث پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۷۹۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند

تین نیوز

رئیس پلیس راهور فراجا به تشریح حالت هایی پرداخت که در آن ها حمل خودروهای توقیفی با استفاده از جرثقیل الزامی است و در آن شرایط، رانندگان متخلف نمی توانند خودشان خودروهای خود را به پارکینگ انتقال دهند.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور  درباره این که با توجه به اظهارات اخیر فرمانده فراجا مبنی بر این که در صورت توقیف یک خودرو، پلیس اصراری به انتقال آن به پارکینگ با جرثقیل ندارد، بنابراین در چنین شرایطی، جرثقیل های زیر نظر تعاونی های تحت قرارداد با پلیس راهور، در چه وضعیتی باید خودروهای توقیفی را انتقال دهند و در چه شرایطی خود رانندگان می توانند این کار را انجام دهند، توضیح داد: عموم شهروندان باید توجه داشته باشند که وقتی یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، اگر خود راننده خودروی توقیفی بتواند، وسیله نقلیه خود را به پارکینگ انتقال دهد، نیازی به حمل با جرثقیل وجود ندارد و کسی هم نمی تواند راننده را مجبور کند که خودرویش را با جرثقیل ببرد.

وی افزود: جرثقیل تنها در چهار حالت می تواند خودروی توقیفی را به پارکینگ انتقال دهد و در سایر حالت ها رانندگان خودروهای توقیفی در صورت تمایل می توانند خودشان با همراهی یک مامور پلیس راهور، خودرو را به پارکینگ ببرند؛ حالت اول وقتی است که راننده در محل حضور نداشته باشد، حالت دوم شرایطی است که راننده در محل حضور دارد، اما از رفتن به پارکینگ استنکاف می کند، حالت سوم وقتی است که راننده در محل حضور دارد، اما شرایط مساعدی برای انجام رانندگی ندارد و حالت چهارم نیز زمانی است که خودرو به هر دلیلی قادر به حرکت نیست و حتما باید با جرثقیل حمل شود. به جز این چهار حالت، نیازی به انتقال خودروی توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل وجود ندارد.

حسینی ادامه داد: هیچ جرثقیلی نمی تواند خودسرانه یک خودرو را به پارکینگ انتقال دهد و زمانی که یک خودرو به هر دلیلی توقیف می شود، حتما یک مامور پلیس راهور در صحنه حضور دارد. ماموران پلیس نیز نسبت به قوانین آگاه هستند و اجازه نمی دهند که هیچ راننده جرثقیلی، با اصرار رانندگان را مجبور کنند که خودروهای توقیفی حتما با جرثقیل به پارکینگ بُرده شوند، اما احیانا اگر در یک مورد خاص، در شرایطی که قانون به راننده متخلف اجازه داده بود که خودش خودرو را به پارکینگ ببرد، اما راننده جرثقیل اصرار به انجام این کار داشت و مامور پلیس حاضر در صحنه نیز قانون را رعایت نکرد، شهروندان حتما می توانند موضوع را از طریق سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی فراجا اطلاع دهند.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین تاکید کرد: تعرفه حمل خودرو با جرثقیل براساس مکان و زمان فعالیت جرثقیل، نوع خودروی حمل شده و مسافت طی شده تا پارکینگ مشخص است و هیچ راننده جرثقیلی حق ندارد، بیش از تعرفه های مصوب، مبلغی را از رانندگان خودروهای توقیفی دریافت کند. البته اگر هر کدام از شهروندان نسبت به دریافت وجه اضافه توسط رانندگان جرثقیل ها اعتراض داشتند، بازهم می توانند موضوع را از مسیر سامانه ۱۹۷ به مرکز نظارت همگانی پلیس که زیر نظر بازرسی فراجا فعالیت می کند، اطلاع دهند و مطمئن باشند که پلیس به تمام گزارشات و شکایات مردمی که از طریق این سامانه مخابره می شود، رسیدگی خواهد کرد.

وی در پایان تصریح کرد: اگرچه همواره شهروندان گزارش ها و گلایه هایی را نسبت به تخلفات رخ داده در حمل خودروهای توقیفی به پارکینگ با استفاده از جرثقیل به سامانه ۱۹۷ اعلام می کنند، اما این مساله جزو شکایت های اصلی مردم درباره حوزه های عملکردی و نظارتی پلیس راهور نیست و بیشتر شکایت های شهروندان به مرکز نظارت همگانی فراجا، درباره تخلفات آموزشگاه های رانندگی، اعتراض به فرآیند پیگیری تصادفات و مسائل مربوط به جرایم رانندگی است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دستگیری متهم به سرقت ۸۰۰ میلیونی سنگ فیروزه در نیشابور
  • برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت ۱۰۳ گرملاجات
  • باند سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند
  • باند سارقان کابل‌های مترو دستگیر شدند / ۱۵ فقره سرقت به ارزش ۱۰ میلیارد تومان
  • کشف ۱۰۳ گرم طلا مسروقه از مخفیگاه مالخر/ برملا شدن راز قتل پیرزن با سرقت طلاجات
  • ۴ حالتی که حمل خودروهای توقیفی با جرثقیل را الزامی می‌ کند
  • انهدام ۲ باند سرقت و کشف ۶۱ فقره سرقت منزل در زنجان
  • شناسایی و دستگیری قاتل در خرم‌آباد
  • راز قتل پیرزن ۸۲ ساله در فارس برملا شد
  • تجهیز خودرو‌ها به ردیاب برای جلوگیری از سرقت خودرو